“Apa kurgnya saya abg”. Buat malu aku jer dgn gaya pakaian kau nie. Trsentak lalu Aku nekad.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Kisah ini benar2 menyentuh hati pembaca yg akan membacanya. “Apa kurangnya saya abang? Dan apa lebihnya perempuan tu?”. “Kau tengok pakaian kau, macam orang kampung. Buat aku rasa m4lu”. Habistu abang nak saya pakai s3ksi2 ke? nak jadi …

Read More »

Hairan, ramai yg ty knpa sy blm terfikir utk brkawen wlalupn pernah tido sekhemah dgn pndaki leIaki lain.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Saya seorang perempuan bujang berumur 28 tahun, sudah memiliki apartment sendiri di tengah KL, sudah mempunyai kerjaya yang baik di sebuah syarikat antarabangsa yang terkemuka. Separuh gaji saya setiap bulan saya hulurkan kepada ibu bapa yang bekerja sebagai …

Read More »

Gaji suami 15k. Pelik, tiap2 bulan hy rm500 je utk aku. Sedih bila tgk msg suami, 3 ke 4k sbln dia transfer.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Tujuan saya menulis di sini hanyalah untuk meluahkan perasaan saya kerana saya tiada tempat mengadu. Saya seorang isteri sepenuh masa. Mempunyai seorang anak lelaki 4 tahun dan sekarang sedang mengandung 2 bulan. Sebelum ini saya bekerja tetapi diberhentikan …

Read More »

“Carilh suami bduit dik”. Bila dia dh guna ayat, kena taat suami. Istri kena bantu suami. Masa tue kau dh tersepit.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Bila kau bergaji besar, tapi suami kau selalu tak ada duit. Ya, kau boleh bersabar tapi kau akan selalu sedih dan goyah. Adik2 yang belum kahwin, akak nak nasihatkan kepada adik2.. carilah suami yang berduit. Jangan dik, jangan …

Read More »

Muliakn suami itu perlu, tp jgn btuhankn suami. Taat itu perlu, tp jgn jadi hamba suami. Tips utk “ajar” biawak hidup.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum. Terima kasih admin kalau sudi siaran confession ini. Tujuan aku menulis confession ini adalah untuk berkongsi cara bagaimana aku handle rumah tangga yang hampir menjadi t0ksik dan racun kepada aku. Kisah yang dikongsikan oleh puan sebenarnya hampir …

Read More »

“Aku kan berduit”. Gaji suami 3k aku byr, minta jaga ank. Nk cari keje suami spm je. Tiba2 aku rasa malu dkt anak2.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamulaikum semua. Aku bukannya pembaca tegar, tapi kalau lalu di Facebook (di share atau di komen oleh friends), then baru baca. Lately banyak luahan perasaan isteri mengenai menanggung beban kewangan rumah tangga. Tapi aku happy ada jugak pihak …

Read More »

“Atas katil ada angsa”. Hairan, ank tiri bg gmbr dlm hotel. Bila ty, suami mbisu. Mgkin aku yg kedua.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Perkenalan aku dan suami, Aidil bermula di dating apps sekitar pertengahan 2018. Masa tu aku tengah patah hati putus cinta. Aidil pula duda anak satu yang telah bercerrai setahun lebih. Long story short lepas kenal, kami masing2 memang …

Read More »

Recent Comments

No comments to show.