Smpai xbo bgn aku dkerjakan. Lps puas dia kembali jd normal. Aku buntu, sampai bila hdup mkn hati bgini.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. As salam semua.. Aku just nak kongsikan pengalaman aku berkahwin dengan penghidap Bip0lar Dis0rder. Secara ringkasnya, BD ni adalah gangguan ke atas psik0l0gi seseorang yg boleh membuatkan perubahan mood swing yang sangat mendadak. tapi time dia normal, mood …

Read More »

Sebb “tak laku” teruk A direndahkn. Sggp xhadir skolah sbb xnak btembung. Bila berakhir rawatn, xsgka ini hasilnya.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Saya mendapat ilham untuk membuka cerita setelah saya membaca salah satu tajuk yg di share pada tempoh hari. Cerita berkenaan dengan seorang doktor psik0l0gi yang telah kehilangan pes4kit dan telah memberi impak yang besar terhadap doktor tersebut. Saya …

Read More »

10thn kawen tp kosong. Nafkah rm350 je suami beri. Semua hal aku nk kena settle. Adakh aku isteri yg xbsyukur.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum. Aku cuma nak luahkan perasaan yang terpendam sejak lama, boleh dikatakan bertahun tahun. Sampai aku sendiri sudah bosan dengan semuanya. Nak diluah m4ti emak, nak ditelan m4ti bapak. Lebih kurang begitulah situasi hidupku sekarang. Em0si aku sering …

Read More »

Aku janda 2anak, terpalit dgn mainan si duda. Maruah seolah2 di dipijak. Terasa btul2 di telapak kaki. Mgeletar bila tahu cerita sbenar.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya berstatus ibu tunggal dan berusia awal 30-an, ibu kepada 2 anak dan bekerja di sektor kerajaan. Saya berpisah dengan bekas suami ketika PKP 1.0. Semua ini tidak dirancang, mungkin Allah sudah aturkan, saya …

Read More »

Sorg2 kena “cakar” dan ada kelibat2 dlm dorm. Tiba2 kena tegur bilik bau myat. Nekad geledah, tgamam dlm locker disimpn bend nie.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum semua. First of all tak rasa nak bercerita dekat sini tapi sejak tiba tiba v1ral pasal rumah sewa yang bersepah dan kotor (lepas tu kantoi dengan owner rumah), rasa tergerak hati nak bercerita pengalaman sendiri. Ok, sebelum …

Read More »

Tgh bjalan tiba2 seluar basah. Sebb degil, aku abaikan. Terima ksih sbb jd pnghuni rahim ibu. Ibu redha.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum. Sementara tunggu husband solat kat masjid ni, aku nak luah sikit. Esok sepatutnya due date aku, tapi anak aku dah jadi anak syurga. Semoga tenang disana sayang. Aku baru kawen tak sampai setahun lagi. Mungkin typical misscarriage …

Read More »

Anak 3, suami diberi notis. Pernh kami laki bini korek tabung syiling tukar dkt kedai. Segan nk buat belanje pkai syiling.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum.. Pertama sekali saya, Suraya nak ucapkan terima kasih kepada admin sebab sudi siarkan cerita saya ini. Disebabkan cerita ni ada kaitan dengan kisah keluarga kecil saya, jadi saya nak kongsi sedikit background family saya.. Saya seorang surirumah …

Read More »

“Hy 4jam sminggu?”. Lps keluar lokap mcm2 tduhan dlemparkn, aku nekad. Trpaksa aku larikn ank ke luar negara.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Sebelum aku bermula, dengan rendah hati aku bersumpah dengan nama Allah yang Maha Mulia, tulisan yang ku bakal sajikan kepada anda semua adalah sebuah kebenaran. Aku mempertaruhkan imanku dengan …

Read More »

Recent Comments

No comments to show.