“Dh la gelap, muka xikut aku”. Rasa kosong bila tgok ank sulong aku. Bila mgadu dkt suami, dia buat xtahu smbil marah. Aku buntu

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum semua. Terima kasih sudi baca luahan ku. Harap para pembaca dapat bantu berikan nasihat yang berguna untuk masalah yang aku akan cerita kan ni. Nama ku Farah. Aku ialah seorang isteri dan mak kepada dua orang putera. …

Read More »

Tgok kat phone ayh. Kakak bukakn. Tgok sama2. Mlm lps mak tengok sy tido, sy buka fon bwh selimut. Lampu tutup. Mak ingat sy tidolah.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalam semua pembaca, kali ni aku nak share situasi dan perasaan aku hadapi sepanjang bergelar guru. Aku harap dengan sesi sharing ni, korang dapat selami dan bantu beri cadangan bantuan yang boleh diberi. Aku tau kebanyakan korang ada …

Read More »

Krn hdup susah ak benarkn istri kerja. Bila dh stabil, hairan istri tolak tggl bsama. Rupa2nya kerja ini belkg aku.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Aslmn Min tolong hide fb saya. Saya sekadar nak meluahkan rasa. Sebelm ni saya brkhwin dengan wife yang pertama dan dapat 2 anak kami tinggl di pahang. Masa dapat anak kedua saya struggle dengan kerje, kewangan susah sangat, …

Read More »

Sbln lg nk kawen, sbb xpandai masak majlis dbatalkn. Tgamam aku dgr alasan mak kwn aku. Sampai ke situ dipikirnya..

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum admin, mohon postkan confession ni sebagai pengajaran utk semua. Cerita yang aku nak kongsi ni bukanlah pasal aku. Tapi pasal kawan aku yang sepatutnya bernikah syawal ni tapi cancel sebab si perempuan tak pandai masak. Ya, bunyinya …

Read More »

Tkedu aku suami ajar buat benda bkn2. Aku pula ikut je apa yg suami ingin. Tiba2, suami halau aku dr rmh pdhal br 2hari lps “brsama”.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Ni kisah benar aku. Usia aku lewat 20an. Bekerja di bahagian pendidikan. Baru tahun lepas (2019) aku dilepaskan atas alasan “Tiada kesefahaman” sedangkan baru 2 hari sebelum tu dia ‘bersama’ aku. Alasan yang aku tak boleh terima langsung …

Read More »

Suami lupa format hp lps jual. Tiba2 adik bg “hint” minta hati2. Terus aku bdoa minta mereka “melekat” wlpn hati masih syg.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Kisahku bermula tahun lepas. Di mana suami ku menjual hp miliknya kepada adikku. Mungkin terlampau excited punya iphone hampir terlupa untuk format apa yang ada ditalipon lama miliknya. Sebulan adikku memberi hint kepada ku agar sentiasa memerhatikan tindak …

Read More »

“Mak, kami xnk jd ank drhaka”. Suka bandingkn ank2. Bila sakit, satu tmn dcanang kami xnk jaga.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Selalunya kita akan dengar kisah anak derhaka. Dosa besar jika kita buat mak sedih hingga jatuhkan air matanya. Tapi tak semua orang bertuah punya mak yang baik, yang akan selalu mendoakan kebahagiaan anak-anaknya. Jika orang tengok keluarga kami …

Read More »

Kagum dgn Alina, usia 10thn dh pndai bab dpur. Disbaliknya hy dia yg tahu. Damailah disana Alina ku syg.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Aku nak cerita kisah bekas kekasih ku, Alina, gadis yang cantik, lemah lembut, sopan santun, yang aku cintai dengan sepenuh hati, penghidap skiz0frenia dan bip0lar dis0rder. Alina membesar dider4 ment4l dan f1zikal nya. Anak sulong daripada 5 beradik …

Read More »

Ingtkn lps eksiden insaf. Sbb xdpt arwh ayh, beria ajk ke mhkmh. Hairan, respon kak long hy trsenyum je.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Untuk part I, Pelik, sejak abh sakit, beria2 dia nk jagakn. Bila abh minta ambil duit, tgamam abh duit xcukp. Kak long siasat, rupa2 inilah “tanggang moden”.. Assalamualaikum dan Salam Aidilfitri buat semua warga netizn Malaysia yang follow …

Read More »

Sbb bgaji besr, diam2 mertua hasut suami. Rasa nak mti, bila suami xnk cerraikn. Brubah suami bila tindkn ini diambil.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Saya Acha. Bakal memasuki usia 40 an beberapa tahun lagi. Kisah saya tentang keputusan saya menerima jodoh yang ditentukan. Sebelum menerima pinangan suami, saya pernah berkenalan dengan beberapa orang lelaki tetapi tidak berakhir dengan perkahwinan. Sehinggalah usia saya …

Read More »

Recent Comments

No comments to show.