Kisah

“Warkah buat isteriku”. Beria2 mertua minta hntaran 10k. Sbb xmampu aku blakon “curang”. Mlm trakhir kita, abg terangkn siapa dia.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum sayang… Sebenarnya abang ingin meluahkan apa yang terbuku dalam hati abang.. abang tau.. awak top fan page nie. InsyaAllah awak baca.. Semalam, ketika abang katakan pada awak, …

Read More »

Terbongkar kisah “gelap” suami lps dia mnggal. Sbb muka mirip suami, teruk ank sulong terima habuan. Bila slongkar beg sekolah ank, terus aku keluar mcm org giler.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Salam min. Tolong hide fb kawan saya yer. Mungkin cerita yang share agak panjang. Tapi saya menggunakan entry ini untuk meluahkan apa yang terbuku dalam hidup saya. Maaafkan …

Read More »

Prnah sekali suami nk sentuh ak tp ak xbsedia. Kini sudh bbulan kawen, suami belm lg sentuh aku. Rupanya suami xsuka ak tgedik dan manja mcm tue.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum, saya mohon pendapat dari semua, sebelum tu mohon admin hide profile saya ya. terima kasih. Perkahwinan kami masih sgt baru. kami baru bernikah lebih kurang 6 …

Read More »

Pelik pesanan suami, surh ajar betul2 2 org murid nie. Bila wasiat dibaca tiba2 dtg wanita buta bkerusi roda. Tgamam dgr pkataan ptama keluar dr mlut peguam.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Saya berusia 55 tahun jadinya saya tak pandai nak berkias ayat. Tapi saya nak berkongsi dgn pembaca kisah madu saya yg saya doakan agar dia dikurniakan Syurga Teragung …

Read More »

Pelik, siap ad “interview” masa kenal mertua. Lps selesai aku mnangis. Aku nekad, jika setuju dgn syarat2 nie, dialah jodoh aku.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum wbt dan salam Ramadhan semua. Lama sudah saya menjadi follower dan fan page ini. Sejak zaman belajar lagi. Dasawarsa, banyak sungguh luahan berkenaan mertua dan ipar duai …

Read More »