Istri DDNK nafi trima suami sbb duit -“Bnyak kali tolak, dia tk putus asa”

Perkahwinan pakar pelaburan saham, pengurus kewangan bertauliah dan penganalisis ekonomi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan (DDNK), 47 dan pasangannya Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zahari, 25 sememangnya menjadi perhatian netizen.

Selepas perkahwinannya dihadiri barisan rakan artis, kenyataan dari bekas isteri turut mencuri tumpuan selepas dikatakan berpisah setelah melayari bahtera rumah tangga selama 20 tahun.

Namun begitu, menerusi temu bual selepas majlis perkahwinan kali kedua pakar pelaburan saham itu, isteri barunya telah menafikan dakwaan dia menerima lelaki dengan jarak usia 22 tahun sebagai suami kerana harta.

Awal2 dulu tak kenal pun

Menerusi perkongsian dari Astro Gempak, Datin Tuan Nor Ernie Rossmeris memaklumkan pada awalnya dia tidak mengenali DDNK dan suaminya juga tidak mengakui dirinya sebelum Datin Ernie mencari nama lelaki itu di carian Google.


Memang ramai kata kahwin sebab harta

Tambahnya, walaupun ada sahaja yang menuduhnya sebagai mata duitan, namun dia menyatakan kesungguhan suaminya itu yang membuatkan dia jatuh hati walaupun telah beberapa kali ditolak.

Tak kekok bergaul dengan isteri

Bagi DDNK pula, dia sama sekali tidak kekok untuk bergaul dengan isterinya walaupun jarak usia mereka terlalu jauh. Tambahnya, dalam temu bual bersama majalah Pesona Pengantin, sikap manja wanita tersebut membuatkannya semakin jatuh hati.

Terdahulu, perkahwinan DDNK dengan isteri barunya menjadi kontroversi apabila bekas isterinya memuat naik perkongsian di Facebook dengan mengucapkan tahniah diatas perkawinan bekas suami dan pasangannya yang dikatakan bernikah di Thailand.

Namun begitu, belum ada sebarang kenyataan balas daripada pakar saham terbabit yang dilihat masih menikmati hari-hari sebagai pengantin baru bersama isteri barunya.

Sumber: Astro Gempak (Amri Hasan), Facebook Pesona Pengantin, Instagram LH Media

About Zarul Zainal

Check Also

“Sya d0akan perkahwinan yg brlangsung di Th4iland itu brkekalan”- Bekas istri pakar saham

Bekas isteri kepada Pakar Pelaburan Saham, Pengurus Kewangan Bertauliah dan Penganalisis Ekonomi, Datuk Dr Mohd …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 4 =