Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan

Hentak Kepala Bayi Hingga Mati, Lelaki Dipenjara 

SINGAPURA – Seorang lelaki telah dijatuhi hukuman penjara seumur hidup kerana menghentak kepala bayi teman wanitanya ke lantai, lapor Mirror UK.

HUKUMAN TERHADAP SUSPEK DAN GAMBAR MANGSA ADA DI BAWAH SEKALI

Hakim Mahkamah Tinggi Singapura menyatakan suspek 29, telah melakukan perbuatan itu selepas beberapa jam pasangan tersebut bertengkar.

Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang DikenakanBayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan

Punca kematian mangsa dikategorikan sebagai kemalangan akibat objek tumpul.

Hakim bersetuju menjatuhkan hukuman penjara seumur hidup serta 15 kali sebatan kepada suspek.

Tambahan lagi, ibu mangsa juga menyatakan bahawa suspek ada mencadangkan untuk mengupah seseorang untuk mengebumikan mangsa secara diam dan mendakwa mangsa telah hilang setahun kemudian.

Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan Bayi Yang Dihent4k Di KepaIa OIeh Seorang LeIaki Akhirnya MeninggaI Dunia. Ini Hukuman Yang Dikenakan

Sumber : Mirror UK

About Zarul Zainal

Check Also

“Bnyk kali sya pesan jangan mandi pantai..” Jumpa m4yat di celah batu, Qhalisya mninggaI dunia lem4s di Pantai Tanjung

KOTA TINGGI: “Hari jadi saya kali ini akan saya ingat sampai mati. Saya sedih sangat… …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 20 =