3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi

GEORGE TOWN – Tiga penunggang motosikal dilaporkan maut dalam kejadian kemalangan di Lebuh Raya Tun Dr. Lim Choong Eu menghala ke pusat bandar di sini pagi tadi.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Ketiga-tiga mangsa dilaporkan meninggal dunia di tempat kejadian dipercayai akibat kecederaan parah pada badan dan kepala kira-kira pukul 5 pagi tadi.

3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi

Bagaimanapun, dua penunggang motosikal lagi dilaporkan mengalami kecederaan dan kini menerima rawatan di Hospital Pulau Pinang.

Kesemua mereka dikatakan berusia dalam lingkungan 20-an selain dua daripadanya merupakan adik-beradik.

Ketika ini, ramai sanak-saudara dan kenalan mangsa berkumpul di pekarangan Jabatan Forensik Hospital Pulau Pinang.

Maklumat lanjut berhubung kejadian berlaku akan menyusul sebentar nanti.

Menjengah ke laman facebook MamuJarum, dikatakan identiti ketiga-tiga penunggang tersebut telah dikenal pasti.

3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi

Antara reaksi netizen :

“Mati itu pasti….kita pilih lah kita nk kematian tu mcmna insyaallah kita merancang allah sebaik2 menentukn……al fatihah……semoga allah tempatkn mereka2 bersama2 dgn org yg beriman dri apa kebaikn mereka yg lepas2….amin” – Pokchan

“Harap sgt semua dlm ni kalau ada yg nak comment tolong la jaga kata kata jaga perasaan keluarga arwah…. Salah sorsng arwah tu adik dia pun baru ja meninggal tahun ni bulan 3 dan sekarang abang dia..saya mohon jaga la kata2 kita…. Terima kasih semua” – Emilia

“Lebih pada kesian kat ibubapa depa ini la..ssh pyh bg bsq tba2 meninggal dlm keadaan tragik mcm ni..emm..moga menjadi iktibar utk yg lain la..xda faedah pun buat benda2 mcm ni..takat kepuasan dri ni byk benda lain blh buat.. innalillah wa innailaihi rojiun..” – Nur Faiz

“Salam Takziah. Insaflah wahai anak2 muda yg kaki lumba. Ingatlah orang tua kat umah yg menjaga kamu dari kecil hingga dewasa. Sayanglah nyawa2 anda. Sekadar nasihat…” – YusRi

3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi
3 penunggang motosikaI meninggaI dunia bertembung maIam tadi

Untuk tonton video penuh, anda boleh pergi ke Facebook Mamu Jarum.

Tonton Video :

Sumber Kosmo, Mamu Jarum

About Zarul Zainal

Check Also

-“Skuat mna pun psti kalah dengan riindu..”- Tular Viideo Berdua Dengan Syamsul, Rmai Doakn Puteri Sarah

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Puterisarahliyanaa yang merupakan akaun fans …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + nineteen =