Pasangan Kant0i Tengah Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, SekaIi Kereta Kena Kepung Dengan Lori

Perasan tak, sekiranya kita ternampak kereta atau kenderaan parking sendirian di tempat yang sunyi, pasti kita akan memikirkan perkara tidak baik.

Mesti ada yang menyangka mereka sedang melakukan aktiviti yang tidak sepatutnya di dalam kenderaan. Tidak dinafikan, ada juga yang berani melakukan perbuatan tidak senonoh itu di siang hari.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Beberapa hari lalu, tersebar klip video di aplikasi TikTok dikongsikan seorang pengguna bernama Nami Diela yang menyaksikan sebuah kereta berada di tempat sunyi.

Perbuatan pasangan tersebut telah mendapat perhatian netizen, yang rata-rata setuju dengan tindakkan pantas abang lori itu.

Kantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn LoriKantoi Tgh Sedap Buat ‘Projek’ Depan Masjid, Pasangan Dlm Kereta ini Kena Kepung Dgn Lori

Menurut sumber, ketika kejadian beliau bersama sekumpulan kru telah pergi ke suatu tempat untuk menjalankan penggambaran.

Bagaimanapun, apabila tiba di destinasi, terdapat sebuah kereta di kawasan tersebut berada dalam keadaan mencurigakan.

Mereka kemudiannya mula mengelilingi dan mengepung kereta terbabit supaya pasangan berkenaan sedar kelakuan tidak senonoh mereka sedang diperhatikan orang lain.

Perkongsian rakaman video tersebut telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji tindakan sekumpulan kru itu dalam menangani aktiviti yang tidak sepatutnya.

Sementara itu, apa yang lebih mengejutkan netizen ialah individu itu memberitahu lokasi kejadian rupanya berhadapan dengan masjid.

Difahamkan, pasangan terbabit akhirnya keluar sendiri dari kereta meminta kru mengalihkan kenderaan supaya mereka dapat beredar meninggalkan tempat kejadian.

TONTON VIDEO DI BAWAH:

Tonton Video KLIK DI SINI

SUMBER: RotiKaya, Gulapop & TikTok via gstv

About Zarul Zainal

Check Also

-“Skuat mna pun psti kalah dengan riindu..”- Tular Viideo Berdua Dengan Syamsul, Rmai Doakn Puteri Sarah

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Puterisarahliyanaa yang merupakan akaun fans …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + thirteen =