Tidak Tahan 4 Tahun Jadi Mangsa Liwat Seorang Ustaz, Akhirnya Pelajar Tampil Buat Laporan P0lis

Kota Bharu – Seorang pelajar berusia 14 tahun dilaporkan telah diliwat oleh guru agamanya dalam kejadian yang berlaku di sini.

Menurut sumber Astro Awani, pelajar terbabit nekad melaporkan jenayah songsang itu kepada pihak polis selepas 4 tahun menjadi mangsa perbuatan keji itu.

LIHAT PENJELASAN DI BAWAH SEKALI

Selepas memaklumkan kepada keluarganya, mangsa tampil sendiri membuat laporan.

        

Kes terbabit disiasat mengikut Seksyen 377 (C) Kanun Keseksaan dan Seksyen 14A Akta Kesalahan Juvana.

Sebelum ini, pihak polis telah menggesa ibu bapa di Kelantan supaya memantau pergerakan anak-anak mereka, memandangkan jenayah rogol terutamanya membabitkan remaja bawah umur di negeri ini amat membimbangkan.

Rata rata Netizen yang meninggalkan komen juga memberikan pendapat tentang kes ini:

“Kerana nila setitik..r0sak susu sebelangga..yg kena liw4t mesti berak pun tak boleh…cuba hukumanya jangan bagi dia berak setahun..bagaimana rasanya..tak berak 3 hari pun perut dah merag4m…dua minggu sudah cucuk jangan bagi berak ..apa rasanya…eloklah diperkemaskan hukuman liw4t ni…”

“Keburukan bila belajar tak bergaul kelainan j4ntina,dok ghair4h sama jantan pulop😁, cuma kelebihan hubungan sama jantin4 tak meng4ndung,tak mudharat,tak memalukan. kej4hatan yg tersembunyi walaupun dosa lebih besar daripada hubungn normal.”

         

Dalam laporan Bernama yang dikeluarkan pada 5 September tahun lalu, Polis Kelantan memaklumkan kebanyakan kes yang dikesan adalah berpunca daripada suka sama suka.

“Tetapi apabila melibatkan individu bawah umur ia dikategorikan sebagai kes rogol,” katanya.

Sumber: Astro Awani via gstv

About Zarul Zainal

Check Also

-“Skuat mna pun psti kalah dengan riindu..”- Tular Viideo Berdua Dengan Syamsul, Rmai Doakn Puteri Sarah

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Puterisarahliyanaa yang merupakan akaun fans …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + five =