Ditetak SekumpuIan LeIaki Angkara Berebut Kekasih, Bapa kepada Dua Anak Akhirnya MeninggaI Dunia

Bapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal Dunia

BUKIT MERTAJAM – Seorang bapa kepada 2 anak meninggal dunia selepas ditetak sekumpulan lelaki dalam satu insiden berhampiran medan selera di Kampung Baru di sini.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Mangsa yang berumur 35 tahun itu dilaporkan meninggal dunia di Hospital Bukit Mertajam, tempat mangsa menerima rawatan.

Bapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal Dunia

Bapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal DuniaBapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal Dunia

Bapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal Dunia

Dalam pada itu, pemeriksaan pihak forensik di tempat kejadian membawa kepada penemuan 3 bilah parang, pisau, kayu baseball dan peralatan lain yang dipercayai digunakan untuk menyerang mangsa.

Justeru itu, Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad berkata, usaha mengesan dan mencari keempat-empat suspek yang terbabit sedang giat dijalankan.

Bapa kpd Dua Anak yg Ditetak Sekumpulan Lelaki Angkara Berebut Kekasih, Akhirnya Mninggal Dunia

”Proses bedah siasat keatas mangsa telah selesai dilakukan di Hospital Bukit Mertajam hari ini.

Dalam satu kenyataan kepada media hari ini, beliau berkata “Kami mohon orang ramai yang menyaksikan kejadian untuk tampil membantu siasatan atau menghubungi pegawai penyiasat Asisten Superintendan Ahmad Shahir Adnan di talian 019 951 7045 atau 04 538 2222,”

“Nak puk0l sorang laki bawak geng berserta par4ng pis4u kayu baseb4ll..tadak knek punye org…yg meninggal tu jgk gentle mai sorang2 je..kalah bermaruwah” – Poklong

“Bah4ya nya pasal wanita sanggup bunvh..bagai mana pula dengan wanita jika berebut lelaki ada kah perkara sama akan berlaku..?sama-sama kita hayati kisah ini buat seketika untuk panduan masa akan datang..selamat hayati..” – Nasir

“ko rewang kan ramai2 kan baik popuan tu..same2 dapat rase..ni sorng dh jalan..yg lain tggu mase 302….bebal” – Aril

“Sorg mti sorg lgi kt penjra yg pempuan syok woo…cri jntan lain sekrng spa rugi” – Qarina

         

Tonton Video:

MalaysiaGazzete via belumbalik

About Zarul Zainal

Check Also

-“Skuat mna pun psti kalah dengan riindu..”- Tular Viideo Berdua Dengan Syamsul, Rmai Doakn Puteri Sarah

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Puterisarahliyanaa yang merupakan akaun fans …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − seven =