Klip video kemaIangan rempuhan motosikaI, bayi daIam kandungan terkeIuar dari perut, lbu meninggaI dunia

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Tersebar di media sosial klip video memaparkan sebuah motosikal yang dipercayai berlumba menyebabkan kematian seorang mangsa.

RAKAMAN VIDEO MENYAYAT HATI DI BAWAH SEKALI

Menurut sumber daripada kakak ipar arwah, Mastura Mahadi berkata, adik iparnya telah meninggal dunia akibat kemalangan.

Berikutan dari rempuhan itu, bayi dalam kandungan terkeluar dari perutnya. Alhamdulillah bayi selamat. Bagaimanapun, anak buahnya nombor dua yang terlibat sama mengalami pendarahan dalam kepala dan kini berada dalam keadaan yang amat tenat.

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Keadaan bayi dalam 50/50 otw ke hospital HUSM.

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Menurut info dari nertizen, kemalangan berlaku disebabkan oleh budak motor yang berlumba.

“Aku harap bdk2 bangang tu mati jgk.. Menyusahkan org..! Duk lumba buat ape?! Malang mak bapak diorang dpt ank sial mcm tu.. Semoga arwah ditempatkan bersama para syuhadah .. Aamiin..”

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Salam takziah buat keluarga arwah. Semoga Allah SWT tempatkan arwah di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh dan dimasukkan ke dalam syurga. Aamiin

Innalillahiwainailaihirojiun, semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan beramal soleh..aamiin..

Bunyi budok belumbo muto . Kelu betul , xleh nk kato doh . Hbis kata2 . Hok bulih oyk , nyawa bls nyawa.nok bulih ko ank sore tuu pyh . Kno hk duk tunggu 3/4 thun doh  ya allah

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Rakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal duniaRakaman kemaIangan rempuhan motosikal, bayi dalam kandungan terkeluar dari perut, lbu meninggal dunia

Update terbaru 12.30am:

Bayi Dalam Kandungan ‘Terkeluar’ Dari Perut Ibunya Selepas Terbabit Dalam Kemalangan 

PASIR MAS: Dua maut termasuk seorang ibu yang sarat mengandung sembilan bulan selepas motosikal ditunggang mereka bertembung dalam kejadian di Kampung Lumpur, di sini, jam 7 malam tadi.

Bagaimanapun, bayi lelaki di dalam kandungan wanita berkenaan dilaporkan selamat dan sedang mendapat rawatan di Unit Kecemasan Hospital Pasir Mas (HPM).

Mangsa, wanita berusia 24 tahun disahkan meninggal di lokasi kejadian manakala seorang lagi penunggang lelaki berumur 18 tahun disahkan meninggal dunia ketika mendapat rawatan di Unit Kecemasan HPM sekitar jam 10 malam.

Saksi, yang mahu dikenali sebagai Wan berkata, kejadian berlaku terlalu pantas namun dia sempat melihat kedua-dua motosikal bertembung dan lebih menyayat hati apabila bayi dalam kandungan ‘terkeluar’ manakala remaja itu terpelanting ke bahu jalan akibat pertembungan itu.

“Wanita berkenaan menunggang motosikal sambil membonceng seorang lagi kanak-kanak dipercayai anaknya.

“Mereka cuba dibantu oleh orang ramai yang melalui jalan berkenaan sebelum menelefon ambulans dan pihak polis untuk mendapatkan bantuan,” katanya ketika ditemui di perkarangan HPM, di sini, hari ini.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Pasir Mas, Asisten Komisioner Mohd Nasaruddin M Nasir, ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan berkaitan kejadian itu namun siasatan terperinci masih dijalankan.

TONTON RAKAMAN VIDEO DI BAWAH:

Sumber Belumbalik.com, media sosial, Harian Metro

About Zarul Zainal

Check Also

“Bnyk kali sya pesan jangan mandi pantai..” Jumpa m4yat di celah batu, Qhalisya mninggaI dunia lem4s di Pantai Tanjung

KOTA TINGGI: “Hari jadi saya kali ini akan saya ingat sampai mati. Saya sedih sangat… …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =