Kereta terbabas, wanita maut, tiga lagi tercampak ke luar dari kereta. Salam takziah buat keluarga

Kereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluarga

Seorang ibu kepada 4 orang anak maut apabila kereta dinaiki bersama suami, anak bongsu dan ibunya hilang kawalan terbabas di Jalan Jeniang-Sik-Pedu di Kampung Surau.

Ketua Polis Daerah Sik, Deputi Superintendan Abdull Razak Osman berkata, mangsa Siti Fatimah Md Noor, 30, meninggal dunia akibat kecederaan dalaman dalam insiden pada jam 3 petang itu.

Kereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluarga Kereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluarga

Tambah beliau lagi, 4 sekeluarga itu menaiki kereta Proton Waja dalam perjalanan dari rumah mereka di Kampung Belantik menuju ke Pekan Sik.

 

Kereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluargaKereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluarga

Kereta terbabas, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah buat keluarga

Abdull Razak berkata, kesemua mangsa yang cedera dikejarkan ke Hospital Sik untuk menerima rawatan, manakala mangsa meninggal dunia dibawa ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Alor Setar untuk bedah siasat.

Beliau berkata, bedah siasat akan dilakukan selepas keputusan ujian saringan Covid-19 diterima dan kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Salam takziah diucapkan kepada seluruh ahli keluarga mangsa. Alfatihah

About Zarul Zainal

Check Also

“Bnyk kali sya pesan jangan mandi pantai..” Jumpa m4yat di celah batu, Qhalisya mninggaI dunia lem4s di Pantai Tanjung

KOTA TINGGI: “Hari jadi saya kali ini akan saya ingat sampai mati. Saya sedih sangat… …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − three =