Suara tetap padu, peminat sedih tengok tulang belakang Zamani semakin melengkung

Umum sedia maklum, tahap kesihatan penyanyi lagenda, Zamani Slam tidak seperti dahulu lagi. Beliau juga tidak menyembunyikan tahap kesihatannya dan ia jelas kelihatan pada fizikalnya yang sedikit berubah.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Zamani sebelum ini pernah menyatakan beliau mengalami masalah tulang belakang. Penyanyi lagu Gerimis Mengundang itu juga tidak menafikan penyalahgunaan dadah pada zaman lampaunya turut memberi kesan kepada penyakit dihidapinya kini.

Sedih tengok keadaan Zamani

        

Suara tetap padu, peminat sedih lihat tulang belakang Zamani kian melengkung

Klip video persembahan itu juga dikongsikan Zamani di Instagramnya dan dipenuhi dengan pelbagai komen peminat yang sentiasa memuji suaranya yang masih tetap merdu walaupun keadaannya semakin berubah.

Nampak agak kurang selesa dengan struktur tulang belakang

Rata-rata nertizen yang meninggalkan komen di TikTok Anna Sofia, mengakui kagum dengan sosok penyanyi itu walaupun ada sedikit kasihan melihatnya yang masih terus menyanyi walaupun struktur badannya kian berubah.

Mereka turut mendoakan kesihatan Zamani agar terus membaik pulih dan kekal sihat serta dapat terus menghiburkan orang ramai dengan deretan lagu-lagu ‘berhantunya’.

                

TONTON VIDEO DI BAWAH:

Sumber: TikTok Anna Sofia

About Zarul Zainal

Check Also

Tidak Mahu Terus Memendam, Akhirnya Puteri Sarah Bongkar Amanat Kazar Kepadanya Sehingga Buat Dia MenyesaI

“Tak yah lah, tak ada apa nak komen,” maklum pelakon Kazar, bapa kepada wanita dikenali …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + twenty =