Nk kencing rasa mcm diccuk lidi panas, Doc pun mgalah. Tapi jwpn dari pramal buat aku trdduk.

Gambar sekadar hiasan. Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum semua. Pertama sekali, confession ni mungkin ada unsur 18s.. sebab ini melibatkan s1hir yang dikenakan kepada pasangan yang telah berkahwin.

Aku cuba untuk tak direct sangat nanti. Terima kasih admin kalau approve confession ni. Maaf kalau ada kekurangan dari segi penyampaian. Semoga kalian dapat faham dengan cerita yang aku cuba sampaikan ni. Tujuan aku bercerita ni adalah untuk minta doa kalian supaya aku dan suami sembuh dari s1hir yang dikenakan ke atas kami dan juga untuk memberi info kepada pasangan yang mungkin punya masalah macam kami tapi tak sedar.

Kalau ada nombor perawat atau cadangan, mohon tulis di ruangan komen ya. Terima kasih. Aku sekarang dah berkahwin lebih kurang dekat 3 tahun dah dengan suami. Dan kami sudah dalam proses rwatan sejak awal tahun ni. Macam mana aku boleh sedar aku kena s1hir? Actually aku tak sedar pun. Aku hanya berfikiran positif dan fikir yang ini adalah penykit klnikal sahaja.

Penykit ni bermula lepas aku kahwin. Benda pertama yang berlaku adalah, kami tidak boleh bersetvbuh. Seakan ada benda block pada f4raj dan rasa s4kit yang teramat sangat bila pen3tration cuba berlaku. Aku rasa dalam 3 4 bulan gitu kot, langsung tak boleh pen3trate. Aku ingat mungkin sebab faktor selput dara tebal, sebab kan setiap wanita berbeza. Jadi, kami biarkan saja untuk natural proses takes its own time.

Lama lepas tu baru boleh pen3trate dengan izin Allah. Tapi apa yang berlaku adalah, setiap kali lepas berstubuh, aku akan dapat kencing tak lawas yang sangat kr0 nik. Kencing tak lawas ni first time aku kena, 2 minggu baru lega. Kencing tak lawas yang sangat s4kit, setiap seminit dua aku akan terkencing tapi 2 3 titik je. Sampai kena pakai pad 6 8 keping sehari.

Nak buat macam mana, aku kena lepas jugak kencing ni on the spot, tak boleh tahan untuk ke toilet sebab kalau aku tahan, s4kit tu ng1lu ibarat lubang kencing kita ni di ccuk2 dengan lidi panas. Selagi tak lepas, selagi tu rasa s4kit diccuk2. Bila lepas pulak, akan rasa s4kit ibarat kem4luan kita dihris2 dengan pisau kemudian kena tenyeh dengan cili. Tersangatlah pedih Allah sahaja yang tahu.

Sampai meng3rang aku setiap kali nak buang air kencing yang 2 3 titik tu. Kaki sejuk jangan cakap la. Macam rendam dalam ketul ais. Memang badan menggeletar bila kena kencing tak lawas ni. Memang rasa nak demam. Kena selimut sampai kepala. So, pendek cerita, aku pegi klinik, Dr bagi ubat biasa je ant1bi0tic. Dia kata apa yang aku alami ni adalah honeymoon s1ndrom. Perkara biasa untuk orang perempuan yang baru kawen.

Sebab badan kita tak biasa lagi dengan anggota lelaki katanya. Dia suruh praktis cara basuh kem4luan yang betul dan hyg1ene prktis before & after stubuh dengan husband. Tapi bila dah kerap sangat jadi & aku asyik patah balik pegi kat dia lepas semua nasihat dia aku dah amalkan, last2 dia refer aku kepada Dr pakar. Sebab dia kata benda ni tak normal. Aku pun pegi la check, buat semua klnikal test, tapi resultnya hanyalah j4ngkitan kuman sahaja.

Every other things are fine. Result yang sama, ubat yang sama tapi yang lebih kuat dan lebih kuat lagi. Berapa pakar dah aku lompat. Pakar s4kit puan la, pakar saraf la, pakar buah pinggang la. Siap lompat hspital lagi. Last sekali, Dr tu sendiri suruh aku try alternative lain. Minum pati crnberry etc. & tak payah makan ubat dah. Aku rasa mungkin dia concern long term effect kot.

Aku amalkan yang Dr tu suruh. Tapi lama2 takda effect. Last2 aku tahan je s4kit tu kencing tak lawas tu guna kekuatan diri sndiri. Mengerang s4kit sampai la kencing tak lawas tu hilang sndiri. Seminggu ke 2 minggu ke. Tahan je. Sampai tahap g1la2, sebulan pun masih tak hilang. Penykit tu smpai aku dah kebal dah dengan rasa s4kit dia. On off.

Kejap ada kejap takde, kejap rasa kejap tak. Doa & tawakal je time tu sebab nak solat pun susah, nak baca Quran, nak buat ibadat sebab badan kita sentiasa dalam keadaan najis. Pakai pad kencing selalu. Dan aku perasan kencing tak lawas ni akan berlaku paling teruk bila nak dekat asar smpai la tengah malam sebelum tidur. Tu lah kemuncak dia.

Tapi lama2 timing dia tu berubah sampai la tahap paling teruk sekali dari celik mata, sampai la tidur balik. Aku sampaikan takut nak stubuh dengan suami aku sebab kesannya aku akan s4kit sampai 2 minggu. Dah la masa stubuh tu pun cuma rasa s4kit je, lepas tu tambah pulak s4kit 2 minggu lepas tu. Mesti korang tertanya kenapa la aku tak pergi berubat kampung.

Ada, aku ada pergi dekat sorang ustazah ni untuk dapatkan rawatan ruqyah tapi dia cakap aku takde gangguan. Suami aku je ada gangguan sikit. Mungkin terkena masa pergi mana2. Benda tu menyinggah dia kata. So, lepas tu aku tak pergi dah la. Buat rawatan macam biasa je yang mandi daun bidara tu. Tapi lepas tu masih jadi jugak.

Disebabkan duk ingat penykit klnikal & aku takde gangguan, kami pun pergi la ke haemopati pulak. Haaa kat situ la first time bila Dr tu check, dia dapat rasa yang aku ada gangguan tapi dia tak mampu nak rawat. Jadi Dr haemopati tu suruh aku aku dapatkan rawatan islam. Tapi kami tak pergi sebab sibuk dengan keja & parents in law pulak tak percaya yang kami ada gangguan.

Diaorang duk suruh pergi dapatkan rawatan klnikal sahaja. Jadinya terbatas di situ. Tapi memang pun, selalu kalau kita ada gangguan ni memang benda tu akan buat macam2 bagi usaha kita nak dapatkan rawatan islam tu tak jadi. Sebagai contoh tetiba sihat la. Dia skip kejap beberapa kali dari jadi kencing tak lawas lepas stubuh tu. So, aku pun ingat aku sihat dah la.

Rupanya tak, j1n s3tan tu acah2 sikit di situ. Tapi lama2 aku dan suami asyik bergaduh. Bergaduh takde punca. Kitaorang kerja sendiri, ada kedai. Setiap kali keluar je dari pintu rumah nak pegi kerja kitaorang akan bergaduh. Takde punca. Dua dua akan m0ody dan bertekak sepanjang hari. Kitaorang sedar benda tu, dan akan asyik minta maaf lepas tu.

Tapi kalau kat rumah tak bergaduh pun. Bila buka slot Pesona d’Zahra Ustaz Amin kat IKIM, mesti kitaorang akan cakap, haa tengok tu kita kena pergi check ni. Asyik gaduhhh je tak bersebab. Kena pergi pusat syifa ni. Tapi tak pergi2 pun. Entah lah. Asyik terhalang je niat tu. Macam2 hal. Sampai la satu hari, mak mertua aku tolong pergi kat sorang ustaz ni minta buat air penawar dengan daun herba untuk hilangkan kencing tak lawas aku.

Aku minum tapi tak jadi apa jugak. Last sekali mak mertua bawak aku sekali. Kat situ la pertama kalinya aku dapat tahu yang aku terkena s1hir kunci. Dan fast forward cerita, dah beberapa perawat aku pergi. Ada yang cakap aku ada gangguan, ada yang cakap aku takde apa2 gangguan. Mungkin terhijab kot. Sebab kawan aku yang biasa kena s1hir memang ada cerita dia dulu pun ada perawat yang terhijab tak nampak gangguan dalam diri dia.

Tapi untuk perawat yang cakap aku ada gangguan tu, semuanya cakap aku kena s1hir kunci. Bagi yang nak tahu secara general simptom s1hir kunci ni korang boleh la cari. Tapi beware sebab korang akan rasa seram & tak selesa bila baca tu. Lagi2 yang tunjuk sekali gambar barang perantaraan s1hir tu. Ok sambung balik. Sampai la aku pergi kat sorang perawat ni, setelah diruqyah, dia bagi tahu aku s1hir kunci yang dikenakan ke atas aku ni sangat lah berat.

Penyhir aku gunakan kaedah p4tung macam p4tung v00 doo tu. Guna b0 moh siam. Kat p4tung tu, rahim aku kena kunci ibarat kunci mangga supaya tak mengandung. F4raj aku kena tu suk buluh sebab tu macam kena block tak boleh buat pentration. Paha aku pun kena kunci ikat supaya tak boleh renggang untuk bersama. Leher aku kena j3rut dengan tali tangsi kemudian dij4hit ke atas kepala sepanjang muka aku dan ada mata kail cakuk kat muka kiri & kanan.

Oh lupa nak cerita setahun sebelum aku jumpa perawat ni, dalam tempoh aku kencing tak lawas tu, satu pagi tu aku bangun dalam keadaan aku rasa tercekik. Macam terlekat biji buah. Telan je benda tu gerak tapi tak turun. Cuba muntah pun tak keluar. Bila pegang kat tengkuk, boleh rasa kita tengah grip benda tu. Risau jugak takut k4nser ke apa. Pergi check kat pakar sampai masuk kamera segala.

Keputusan dia takde apa. Dr tak dapat detect. Dia kata mungkin muscle contrction sebab str3ss. Setahun benda tu tak hilang dari anak tekak aku. Berlenja2 air liur sebab rasa terlekat kan? Mulut kita automatik berair nak bagi boleh telan benda terlekat tu. Oh ya, benda tercekik ni rasa lagi kuat bila kita baca Quran. Makin menjadi2 pulak rasa terlekat tu.

Dan jerut2 leher jahit2 mata kail ni tujuan dia adalah supaya aku tak boleh makan, muka bau busuk & nampak h0doh di mata suami. Dan memang suami aku cakap dia ada bau sebelum ni cuma dia tak bagi tahu aku sebab takut aku terasa. Dada (p4yu dara) aku pulak dit1kam sebelah dengan pisau. Perawat tu kata kalau biar lama boleh jadi k4nser p4yudara. Sebab tu aku rasa s4kit berdenyut kat dada sebelum tu.

Suami aku pulak dis1hir supaya ada masalah dgn keluarga aku. Supaya diorang tak ngam. Tapi Alhamdulillah, Allah gerakkan jugak hati aku untuk bertemu dengan perawat tu. Memang takes time lama untuk sembuh dia kata sebab badan kena teruk. Hakikinya di luar memang tak nampak. Tapi batinnya dia kata badan aku teruk dah. Cuma subhanallah Allah maha kuasa maha penyayang, Dia lindungi aku.

Sekarang ni dah hampir 10 bulan sejak aku buat rawatan dengan dia. Hampir hilang dah smua rasa s4kit tu. Tekak pun tak rasa terce kik dah, dada pun tak sakit dah. Cuma kencing tak lawas ni je yang kadang2 jadi. Doakan aku kalian. Semoga sembuh sepenuhnya yang tiada sakit dah selepas tu. Perawat tu cakap aku kena s1hir ni sangat sangat lah teruk. Boleh m4ti.

Dan kesannya memang melemahkan sistem peranakan aku. Kalau terlambat boleh mandul. Tapi Allah selamatkan aku. S1hir yang dihantar tu tak diizinkan menjadi sepenuhnya. Sikit2 sahaja yang jadi ni. Ya, sikit2 je yang jadi ni kalian, yang aku rasa ni. Kalau Allah izinkan s1hir tu jadi sepenuhnya tah la jadi apa dah dengan aku sekarang ni. Tah hidup lagi ke tak tak tau lah.

Oh ya, first simptom kalau la korang tak kawen lagi, kalau korang tetiba asyik teringat dekat seseorang ni sampaikan nangis2 sedih2 sampai nak kena tengok bumbung rumah dia or stalk soc med dia, or sampai tak nak kawen dengan tunang korang, please, benda ni tak normal. Tolong pergi check dengan perawat perubatan islam. Takut2 korang dah terkena time tu, macam aku.

Dan simptom2 lainnya benda biasa la mcm badan berangin sangat especially lepas asar. S4kit kepala. S4kit urat belikat kat area tengah belakang dengan antara tulang kepak. Gelisah tak senang duduk. Badan lebam2. Mimpi ular. Aku tak mimpi ular sebelum kawen. Tapi aku aku mimpi ular lepas kawen. Banyak kali g1la. Tahun pertama kawen, berkali2 aku mimpi ular.

Memang banyak kali lah. Ular hitam la, coklat la, emas la, krim la. Sekali dengan tokong si am aku mimpi. Banjir besar toksah kata la. Mimpi macam tsu nami macam cerita omputih yang nak kiamat tu. Puncak bukit je timbul. Tu pun last sekali dengan puncak2 tu tenggelam. Berpeluh2 aku kalau terjaga dari mimpi gitu.

Aku sangat2 perlukan doa kalian. Ustaz Amin cakap bila yang Haq & yang Batil usahanya sama kuat, sama banyak, Allah akan menangkan usaha yang Haq ni. Jadi sebab tu aku menulis di sini, andai kata ada usaha aku lopak2 kat mana2, tak cukup, aku harap doa kalian dapat tampung balik lopak2 tu dan jadikan usaha yang Haq ni lebih banyak & kuat dari usaha Batil pihak sana.

Mohon doakan supaya penyihir aku tu bertaubat & tak ulang buat perkara sy1rik ni lagi. Aku maafkan dia. Moga dapat hidayah & taufik untuk keluar dari lembah ni. Masih tak terlambat. Semoga sesiapa yang baca kisah aku ni, dia boleh take note akan perubahan dalam diri dia & pasangan. Baik dari segi fizikal mahupun emosi.

Benda ni lagi bagus kalau dapat detect dari peringkat awal. Maknanya tak melarat teruk smpai sebati dengan tubuh. Semoga kalian yang senasib rasa macam yang aku rasa, sembuh dengan sembuhan yang sebenar2nya yang tiada lagi s4kit selepas itu dengan izin Allah. Aamin ya rabb.

Korang yang mana ada info tentang mana2 perawat tu boleh komen ya. Semoga dapat bantu orang lain yang ada masalah yang sama. Dan percaya lah, memang ramai. S1hir kunci ni termasuk dalam kategori s1hir pemisah. Untuk korang yang dah sihat atau pun pengalaman dari siapa2 yang korang kenal, boleh share jugak petua untuk kuatkan semula sistem peranakan.

Aku & suami sekarang tengah usahakan untuk dapat zuriat. Doakan kami. Kalau ada nak recommend bidan urut mana2 boleh tinggalkan di komen ya. Disini aku kongsi kan amalan yang boleh korang amalkan untuk rawat diri sendiri & juga sebagai pendinding. Semoga bermanfaat untuk kalian. Baca doa Kahbul bahr selalu untuk jagaan daripada j1n.

Baca aurad tahsin lepas subuh/lepas mahgrib. Baca ratib al attas lepas subuh lepas mahgrib. Baca hizb bahr lepas asar. Setiap pagi dan malam baca ayat kursi 1x, al ikhlas 3x, al falaq 3x, an nas 3x. Selepas subuh lepas terbit matahari dalam tempoh 3 jam selepas itu & selepas terbenam matahari dalam tempoh 3 jam selepas itu. Dan juga selepas setiap solat fardu, sebelum bacaan doa.

Akan ada jagaan yang kuat pada diri dan gangguan s1hir atau niat jahat itu akan terputus & terbatal. Baca ayat kursi 1x pada setiap 4 penjuru rumah selama 40 hari. Niat untuk jagaan rumah daripada gangguan j1n & s1hir. Daun bidara 7 helai, yang elok muda takde lubang2, tumbuk dengan lesung batu sampai hancur, baca ayat kursi 1x, al falaq 3x, an nas 3x. Minum 3x teguk kemudian baki air buat mandi.

Baca Surah yunus ayat 81, 25x. Baca pada air minum al fatihah 7x, ayat kursi 7x, al ikhlas 11x, al falaq 11x, an nas 11x. Banyak kan baca ayat kursi. Baca 2 ayat akhir surah baqarah 3 hari berturut2. Baca bismillah bila tutup pintu rumah. S3tan tak boleh masuk. – Hamba Allah (Bukan nama sebenar)

Reaksi warganet

Fetty ahmad – Semoga diberi kesembuhan sepenuhnya & sentiasa dibawah lindungan rahmat Allah. Setiap org ada ujian, mgkin ini ujian buat puan, utk lbih dekat & diangkat darjat disisi Allah. semoga puan berjaya mengharungi semuanya. Bagi yg xpenah alami, mmg akan ckp mcm2 ..

s4kitkan hati org la, xpecaya s1hir2 pn ada.. kuatkan hati puan & sentiasa ingat Allah, tiada yg lebih berkuasa melainkan kuasa Allah sekuat mana pun s1hirnya, Allah jua yg berkuasa menyembuhkan.

Mashitah mashie – Allahuu..xterbayang betapa seksanya awak terpaksa hadap sakit tu..xtercapai dek akal Ada manusia yg punya hati sekejam tu..huhuhu semoga confessor CPT sembuh & dikurniakn zuriat yg sihat..soleh & solehah..

Klu nak ikhtiar zuriat tu..boleh try pergi kat Sik kedah..kat situ Ada sorang makcik ni..pandai mengurut utk ikhtiar zuriat ni.. recommended sbb dia Islamic sikit…

Maizatul harmi – Feel u confessor since kami suami isteri pernah melalui perkara yg sama cuma cara yg bbeza.. s4kit yg tak mampu diceritakan hanya yg melalui akan mengetahui & memahami..14specialist saya pergi masa tu + 3 times operation semua tak berhasil.. cuma jangan putus harapan.. usaha.. doa.. tawakal..

paling penting keep ur relationship with Allah & husband stronger coz masa ni motivasi kita sgt lemah & kita dipengaruhi dlm pelbagai cara.. inshaAllah.. sentiasa doa & sedekahkan yasin & alfatihah utk diri sendiri.. walaupn sy tau sgt payah..

elakkan bseorangan.. elak fikir something beyond.. InshaAllah 1 day Allah akan gantikan semua rasa s4kit duka derita tu dgn suatu kebahagiaan & kemanisan yg membuat kita lupa apa yg pernah dilalui..

Sumber IIUM