Oksana Voevodina Percaya Anak Lelakinya Tak selamat Tinggal Di Sini

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah.

Kisah Rihana Petra atau nama sebenarnya Oksana Voevodina dan anak lelakinya Ismail Leon masih menjadi perbualan di kalangan warganet. Walaupun hubungan Oksana dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V masih menjadi tanda tanya, namun Leon sering disebut menjadi pewaris takhta.

Terbaru di Instagram peribadi Oksana, dia merancang untuk berpindah ke luar negeri dan mencari rumah baru untuk didiami bersama Leon. Menurut bekas Ratu Cantik Rusia itu, dia sudah memikir beberapa tempat yang sesuai untuk mendiami rumah baru, tetapi dia mahu pengikutnya di Instagram meneka.

“Saya yakin akan ada kehidupan baru yang cerah selepas tempoh kuar4ntin . Apa yang diperlukan adalah menunggu pintu sempadan dibuka semuka. Kami telah melihat beberapa tempat di mana kami akan membina rumah baru untuk masa depan kita. Adakah anda ingin tahu di mana?”

Salah satu komen dari pengikutnya bertanya adakah Malaysia menjadi salah satu negara dalam senarai tersebut. Ini jawapannya;

Dalam komen yang dibalas olehnya, Oksana memberi gambaran bahawa anaknya Leon tidak selamat jika berada di Malaysia. Kenyataan Oksana menimbulkan tanda tanya di kalangan warganet, malah ada yang menasihati Oksana, Leon tidak akan akan dicuulik di Malaysia.

Macam-macam komen dari orang Malaysia ni!. Walaubagaimanapun, Oksana menjelaskan salah satu sebab dia merasakan Leon tidak selamat di Malaysia kerana dia bimbang dengan soal politik dan sistem monarki di negara ini. Dia menolak d4kwaan tidak suka kepada masyarakat di Malaysia.

Sebelum ini Oksana meletakkan nama anaknya sebagai Tengku Ismail Leon Petra namun sudah di ubah menjadi Ismail Leon.

Terdahulu, dipetik dari FMT, Oksana pernah memfailkan petisyen paterniti di m4hkamah Daerah Dogomilovsky di Rusia, menamakan Sultan Muhammad V sebagai defendan, selepas menuntut elaun bulanan sebanyak RM123,000 dan hartanah di Moscow dan London bernilai RM47 juta. Ia selepas peguam Sultan Muhammad V menolak d4kwaan Oksana bahawa beliau merupakan bapa kepada Leon.

komen warganet

Konsepnya mudah. If kalau dia nk suruh bt DNA test gunalah saluran yang betul iaitu melalui legal system. Pohon di mahkmah. Kalo kita benar Insya Allah tuhan sentiasa membantu. Tunggu la sebab rihana pun dh buat paternity petition. By hook or by crook dia still kena bt DNA test. So bawang2 tunggu dan lihat. Xperlu buat any speculation yang membawa kepada f1tnah dunia smpai heret ke akhirat.. done

Anak nama ismail Leon, ka apa ka, jng takut selamat, cuma jng Boh nama rohinya, bangla, Nepal, yg tu xselamat..

Memang ada betulnya kata2 dia. Jika orang yg suka mengkaji apa yg akan berlaku dihari mendtg, maka awal2 dia dah buat keputusan bwa anaknya tingal diluar negara. Anda tengok orang2 luar pun dah boleh baca apa akan terjadi? Jika malaysia sentiasa ada perg0lakan politik, permpasan kuasa, Perlggaran titah2 baginda, ingat. Fahaman k0minis jgn kita perlengah2kn.

Pegi balik pegi balik. Crita dia. Dlm alquran dah bg tau. enggang dgn enggang pipit dgn pipit. Wanita yg baik utk lelaki yg baik. Lelaki yg baik utk wanita yg baik. Done.

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih
Sumber : Murai.my/Oh MyMedia