Gedik yg diterima, meriah Penonton berdekah lihat Kak Lina datg MeIet0p dgn suami

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Rancangan MeIetop telah menjadi rancangan yang sentiasa dinantikan oleh seisi keluarga. Pelbagai info menarik serta parodi yang terkini boleh menceriakan hari anda. Walaupun telah kehiIangan Neelofa sebagai hos bersama dengan Nabil, malam ini dengan kerjasama dengan Nora Danish sebagai hos jemputan ternyata dapat memberikan nafas baru.

Boleh dikatakan MeIet0p pada malam ini sangat istimewa kerana menjemput pengantin baru Kak Lina Pom Pom dan juga suami Cikgu Azlan.

Dari awal ketika mereka berdua jejakkan kaki ke dalam set MeIetop hingga ke akhir rancangan memang tak berhenti buat penonton di studio dan di rumah ketawa.

Menceritakan tentang kisah percintaan mereka, Kak Lina yang sememangnya sangat kelakar berganding pula dengan Nabil, pec4h studio dibuatnya. Segmen itu memang mendapat perhatian hingga trending di Tw1tter.

Parodi MeIetop berkenaan dengan Kak Lina PomPom mendapat pujian dari para penonton yang dilakonkan oleh Jihan Muse dan Shiha Zikir. Keseluruhannya memang gempak betul Melet0p malam ni.

bapak aq tgok parodi #MeIeTOP hari ni gelak smpai nangis lps tu tnya bila plk @shihazikir87 jdi pelawak

Kak Lina PomPom pun giiIa kt #MeIeTOP mamp0s penat aku gelak

Aduhhh geli hati dekah aku gelak tgk kak lina kepom neh.. klako giIer.. #meIetop Biar dia laaa jd host ngn nabil mst meIetopppp Hahhahahahahaa

Woiii mengekek aku gelak tengok kak lina pompom nihh dekat #MeIeTOP Semoga berbahagia till jannah tau.

Nasib baik ada kak lina pompom kalau tk h4mbar dah meIetop malam ni

Alhamdulillah tahniah elly dan suami…Semoga perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke syurga jannah

Apa Kata Anda.. Mohon maaf jika ada tersilap dan salah.. Terima Kasih!

Sumber newsinkling via BSM